A megszokottnál hidegebb lesz a Papp László Budapest Sportarénában is!

A megszokottnál hidegebb lesz a Papp László Budapest Sportarénában is!

Facebook-oldalán tájékoztatta látogatóit a koncerthelyszín, miszerint az állami intézményekre vonatkozó kormányrendeletben előírt hőmérsékleti korlát értelmében mérséklik a fűtést a Papp László Budapest Sportarénában is. Arra is figyelmeztetnek, hogy érdemes rétegesen öltözködve érkezni a Papp László Budapest Sportarénába.

 

„Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyes intézmények veszélyhelyzeti működéséről szóló 353/2022. (IX. 19.) Korm. rendeletben előírt hőmérsékleti korlát a fűtés kapcsán a Papp László Budapest Sportarénára (BudapestAréna) is hatályos, mint állami tulajdonú intézményre.
Ennek értelmében felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az elkövetkező hideg hónapokban a megszokottól hűvösebb lesz a házban.
Kérjük Önöket, hogy rendezvényeinkre rétegesen öltözködve érkezzenek, legyenek felkészülve a megszokottól alacsonyabb terem és folyosó hőmérsékletre.
Megértésüket köszönjük, és bízunk benne, hogy a megszokottól eltérő teremhőmérséklet ellenére a BudapestAréna élményüket ez nem fogja befolyásolni, és a nagyszerű programoknak köszönhetően, kiváló hangulatban távoznak majd rendezvényeink után.
BudapestAréna csapata”