Zártosztály: Július 26-án nyári osztálytalálkozó a Barba Negrában – Teljes a névsor!

Zártosztály: Július 26-án nyári osztálytalálkozó a Barba Negrában – Teljes a névsor!
2024. július 26-án tartja a Barba Negrában a nyári fővárosi osztálytalálkozóját Hazatérek megnevezéssel a Zártosztály.
A tavaly novemberben megjelent albumuk címével való azonosság nem véletlen, hiszen vendégként a tengerentúlon élő Barta Alfonz ‘Talfi’ is hazautazik, illetve további Bakancsos Edda tagok – Csapó György ‘Buksi’Fortuna László ‘Tüsi’, és Zselencz László ‘Zsöci’ – is csatlakoznak az akut mániákus rock and roll hívőkhöz, hogy megismételjék a nagy sikerű – DVD-n is megjelent – 2017-es bulit. Ahogy ők mondják: “Mi így ünnepeljük az 50 éves jubileumot – hét eredeti Edda tag idézi meg a 80-as évek gyémántlemezes korszakait.”

A Zártosztály tagjai:
Kiss Zoltán (ének), Csillag Endre ’Csuka’ (gitár), Mirkovics Gábor ’Zserbó’ (basszusgitár), Donászy Tibor (dobok), és Lázár Zsigmond (billentyűs hangszerek)A zenekar meghívója:
“Kedves Betegeink! A tavalyi nagyszerű 10 éves rehabilitációs koncert után újra egy óriási bulira invitálunk titeket. Július 26-án a Barba Negra színpadán egy grandiózus Zártosztály Találkozó kerül megrendezésre! Egyenesen Floridából érkezik hozzánk Talfi, aki hosszú évek után újra színpadra áll majd velünk, valamint csatlakozik a csapathoz további három régi harcostárs, Buksi, Tüsi, és Zsöci is. A program így még a szokottnál is színesebb lesz, nem csak a gyémántkorszak legnagyobb himnuszai, és a közönség által az Év Lemezének titulált ‘Hazatérek’ album dalai, hanem a nyolcvanas évek elejének legnépszerűbb Edda örökzöldjei is bekerülnek a bő kétórásra tervezett műsorba. Egyszeri, és valószínűleg megismételhetetlen buli várható. Gyógyszereket bevenni! Találkozzunk július 26-án a Barba Negrában!”

A hangulat bemelegítéséről az alaposan átalakult – Ézsiás Péter (ének), Szibelle Károly Charlie (gitár), Mezőfi József (basszusgitár), Szabó Krisztián (billentyűk), Csikós Csaba (dob) – , egy ideje újra aktív Historica, valamint a győri – feldolgozásokkal, illetve saját dalokkal színpadra álló – Rock Milady formáció gondoskodik.


2024.07.26. Budapest / Barba Negra – Zártosztály ‘Hazatérek’

Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/270418692793840
Jegyek: https://jegy.rock1.hu/zartosztaly_20240726A koncerten kitelepült Zártosztály shop is várja a rajongókat, és természetesen a buli előtt dedikálást is tart a zenekar.Ezt követően másnap, július 27-én Miskolcon, az Ady Endre Művelődési Házban lép fel – ugyanebben a felállásban – a formáció, az Acélvárosban aznap délután egy Poptörténeti emléktábla avatásra is sor kerül.
Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/1171257434046185Zártosztály FB-oldal: https://www.facebook.com/zartosztalyzenekarZártosztály az online felületeken: https://songwhip.com/zartosztaly

Zártosztály shop: https://shop.hmusic.hu/eloado/zartosztaly