Depresszió – itt az új klip, koncert a Barba Negrában, érkezik a pótjubileumi kiadvány!

Depresszió – itt az új klip, koncert a Barba Negrában, érkezik a pótjubileumi kiadvány!

2020-ban lett 20 éves a Depresszió, amit eredetileg válogatáslemezzel, klippel és egy nagyszabású turnéval szeretett volna megünnepelni a zenekar, de a Covid keresztülhúzta ezeket a terveket is. A „20+1” című best of kiadványon 2 új, 3 újra rögzített és 15 újra masterizált dal kapott helyet, valamint plusz egy tételként a Feró 75 kiadványon megjelent Beatrice feldolgozás is hallható rajta. Az album augusztus 6-án jelenik meg CD és Pendrive formátumban, rengeteg extra tartalommal ellátva. Az „Életfogytig” című új dalt már tavaly bemutatta a zenekar, és most a „Tetszhalál” is megérkezett, amihez a Pixel film készített videoklipet.

 

 

Depresszió – Tetszhalál (Hivatalos videoklip)


 

Webshop – CD, pendrive és póló rendelés:
depresszio.hmusic.hu

 

Halász Feri énekes-gitáros:

„A dal alapvetően egy bulizós, lazább oldalát mutatja a Depressziónak. A nehéz helyzetekből való kilábalásról szól a szöveg. A klipet viszont szándékosan más irányba vittük Tokay Péter rendezővel. Egy félresikerül rablás történetét meséljük el. Úgy érezzük, hogy a Pixel Film munkájának köszönhetően, ismét sikerült szintet lépnünk a szórakoztatásban. A kisfilmben használt technológiát tudtommal még nem alkalmazták hazai munkák során, tehát vizuálisan is érdekes lesz!”

 

 

A friss kiadványt a 20+1 Koncerten mutatja be a Depresszió a budapesti Barba Negrában augusztus 21-én. Az extra látvánnyal kísért koncert különleges vendége a friss felállásban visszatérő I’m Dorothy lesz.

A koncert Facebook eseménye:
facebook.com/events/835619027354909/

„Természetesen ez már nem tekinthető igazán jubileumnak, de igyekszünk ebből a helyzetből is a legjobbat kihozni. Most nem a születésnapunkat ünnepeljük meg, hanem azt, hogy végre ismét személyesen találkozhatunk a közönségünkkel, és igyekszünk őket a lehetőségeink szerint kárpótolni az elmaradt élményekért.” – tette hozzá Feri.

 

 

Depresszió – Életfogytig (új dal, 2020)
youtu.be/5VGergrH55w

H-Music online:
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram