Forraltborral melegítettek be az Álomutazó sztárjai

Forraltborral melegítettek be az Álomutazó sztárjai

Az Advent Bazilika hüttéjében jöttek össze az Álomutazó című mesemusical szereplői. A parádés „társulat” ezzel indította a felkészülést a darab december 26-27-i, ezúttal kőszínházi előadásra, melyet a közönség a RaM Színházban láthat majd.

 

A TulipánTündér Produkció művészeit és a producerüket, Illés Gabriellát az Advent Bazilika házigazdája, Kovács Lázár fogadta. Szabó Győző, Ábel Anita, Falusi Mariann, Wolf Kati, Varga Viktor, a rendező, Juronics Tamás, a darab gyerekszereplői, a Rippel fivérek is eljöttek az Álomutazó bemelegítő társulati forraltborozására. Voltak olyanok is, akik a korábbi előadáson, azaz három éve látták egymást utoljára.

Utoljára 2018-ban mutatták be a szuperprodukciót, ami most egy családiasabb, bensőségesebb hangulatot kap a Ram Színházban, amit Szabó Győző, a darab főszereplője már nagyon vár: „Minden évben vártam hogy csörögjön a telefonom, hogy mi lesz” – nyilatkozta az egyik legfoglalkoztatottabb hazai színész, hozzátéve: „boldogság, hogy ilyen sokan várják és nem felejtődött el ez a darab.” Ábel Anita szerint mindenki várja a próbákat, az együtt töltött időt „Nagyon jó a színészgárda és jöttek újak is, Wolf Kati és Péter Szabó Szilvi is csatlakozott közénk, és az is nagy izgalom, hogy ők egy új, más energiát hoznak a darabba” – mondta Anita. Wolf Kati úgy fogalmazott, hogy ez neki nagy ugrás, hisz’ most van először színházi előadásban, „szerintem én izgulok legjobban” – tette hozzá.

 

És hogy ki, hogyan várja az Álomutazót, a videóból kiderül: