Kalapács 20 – Omen 30 – nagyszabású koncerttel és két kiadvánnyal ünnepelnek születésnapot a Barba Negrában!

Kalapács 20 – Omen 30 – nagyszabású koncerttel és két kiadvánnyal ünnepelnek születésnapot a Barba Negrában!

Július 2-án, pénteken nem mindennapi eseményre kerül sor a Barba Negrában; a Kalapács zenekar a huszadik, az Omen pedig a harmincadik születésnapját fogja közösen megünnepelni, ráadásul a koncert napján két különleges kiadvány is megjelenik. Mindkét zenekar teljes hosszúságú műsorral készül, az Omennel pedig Kalapács József és Koroknai Árpád is vendégeskedik. Az estéhez a hangulatot a Monument alapozza meg, utánuk pedig az Alcohol lép színpadra.

 

 

“Kalapács 20 – Omen 30” Facebook esemény:
(2021.07.02 – Budapest, Barba Negra)
facebook.com/events/1018032708664832

 

 

Az Omen a 30 évet egy kétlemezes válogatásalbummal ünnepli, melyen a 2019-ben Koroknai Árpádot váltó Molnár Péter “Stula” (Stula Rock, ex-Mobilmánia) énekelt újra 20 klasszikust, mindemellett hallható rajta a tavaly megjelent “A Család” című dal, valamint  a “Fagyott világ” új verziója is, melyeken mindhárom Omen-énekes (Stula, Kori és Kalapács Józsi) hangja hallható. A dupla anyagon Stula éneke mellett egy alapos stúdiós ráncfelvarrás is hozzátett, hogy a lehető legjobban szólaljanak meg a jól ismert Omen dalok – a stúdiómunkálatok a Denevér Stúdióban zajlottak Cserfalvi “Töfi” Zoltán és Boros Béla kezei alatt.

 

OMEN km. Kalapács József & Koroknai Árpád – Fagyott világ (2021)

 

OMEN km. Kalapács József & Koroknai Árpád  – A Család

 

 

Kalapács József szintén egy dupla lemezzel jelentkezik, “Szelíd metálosok” címmel. Ez nem egy szimpla válogatásalbum, 37 szelíd metal dalt tartalmaz az énekes teljes életművéből. A kiadványon hallhatók a Pokolgép, az OmenHardKardAkusztika és persze a Kalapács zenekar dalai eredeti vagy átdolgozott verziókban, illetve 2 vendégszereplés mellett 6 teljesen újravett régi Omen és Pokolgép klasszikus és egy teljesen új Kalapács dal, a címadó “Szelíd metálosok” is helyet kapott a lemezen. A Balkan Fanatik-féle “Kósza vér” és az Omen “Fagyott világ” felvételéből új verzió készült, utóbbi Nagyfi Laciék “Best Of Omen – 30 év” válogatásán is szerepel.

A dupla jubileum mellett a Kalapács zenekarnak van még egy oka az ünneplésre; legutóbbi albumuk, a tavaly év végén megjelent “Világvégre” nemrég elérte az aranylemez státuszt.

 

“Szelíd metálosok” CD rendelés és Kalapács József webshop:

kalapacsjozsef.hmusic.hu

“Best Of Omen – 30 év” CD rendelés és Omen webshop:
omen.hmusic.hu

Linkek:
facebook.com/KalapacsZenekarOfficial
facebook.com/Omenzenekar
facebook.com/Alcoholzenekar
facebook.com/Monumentzenekar

H-Music online:
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram