LUPA – TENGERNYI ÉLMÉNY GYEREKNAPON, BUDAPEST TENGERPARTJÁN

LUPA – TENGERNYI ÉLMÉNY GYEREKNAPON, BUDAPEST TENGERPARTJÁN

A LUPA Beach családi partszakasza, a Lupa Family – Vidámpart hatalmasat fejlődött az idén, ezt Gyereknapon is megtapasztalhatja a vendégek apraja-nagyja. 

 

 

Új kalandjátszótér várja az apróságokat, de van vízi dodzsem, ugrálóvár, óriás trambulin és számtalan további lehetőség, mindez egy tengerparti környezetben, a fehér homokos, pálmafás parton, a türkizkék, kristálytiszta vizű Lupa-tó mellett. A „gyerek-beach” egy közvetlen vízparti “pancsoló játszótérrel” is bővül és egy légkondicionált VR szoba is áll a tinédzserek rendelkezésére.

A most vasárnapi Gyereknapon azonban még ennél is több izgalmas program várja a gyerekeket, ráadásul a belépés ingyenes lesz a LUPÁRA. A délelőtt 10-től este 6-ig tartó játékkavalkádban lesznek kézműves programok, ahol – egyebek mellett – vízijátékokat, pompomfagyit vagy szélforgót készíthetnek az apróságok. Kalandos kincskereső játék is indul, ahol a LUPÁt bebarangolva fedezhetik fel a gyerekek ezt a csodálatos világot. A nagyobbakat várja a gyerek játszóház, a kisebbeket a babajátszó és gyermekmegőrző. Lesz akadálypálya és egy homokos „tengerparton” elmaradhatatlanok a különböző homokozós játékok, így például a homokvár építés.

És sorjáznak a Lupán a vízi-és beachsportok, profi sportpályákkal, legyen az strand röplabda, kézilabda vagy foci, de a szabadtéri edzőterem vagy a techball asztalok is kipróbálhatók. Működik az európai szinten is kiemelkedő wakeboard centrum, de ha a kristálytiszta vízbe vágyunk, lehet  – mások mellett – búvárkodni vagy SUP-olni, vitorlázni, szörfözni, evezni és még hosszasan sorolhatnánk.