Az A38 Hajó és a Rock the Planet csapata bemutatja: Novemberi random kukamatiné a rakparton, zenészekkel

Az A38 Hajó és a Rock the Planet csapata bemutatja: Novemberi random kukamatiné a rakparton, zenészekkel

Szedd magad akciót indít az A38 Hajó és a Rock the Planet – zenészek a bolygóvédelemért kampánysorozat stábja. A hajó környékét november 7-én vasárnap tisztítják meg az eldobált szeméttől ismert hazai zenekarok és a közönség közreműködésével.

 

Hiánypótló kezdeményezés indult idén nyáron, Magyarországon: zenészek, zeneiparban dolgozó fiatalok fognak össze a bolygó-védelemért. A Rock the Planet project lényege hétköznapibbá és trendivé tenni a környezettudatosságot. A csapat tagjai egytől-egyig zenészek, újságírók, sajtósok, fesztiválszervezők, akik a szívükön viselik a bolygó sorsát, mert fontos számukra a jövőjük.

 

Fotó: Bakó Mihály

A július óta futó kampánysorozathoz csatlakozik most a budapesti koncertélet nagyszerű képviseletében az A38 Hajó stábja, hiszen földrajzi helyzetük – vagyis a folyón való lét – miatt még inkább fontosnak tartják a környezetvédelmet és a mindennapi tudatosságot. A november 7-i szemétszedéshez pedig többek között olyan aktívan tevékenykedő zenekarok társulnak, mint a hajó eheti jubiláló fellépője, a 15. születésnapját nagykoncerttel ünneplő Képzelt város csapata, vagy az éppen egészen friss lemezével turnézó IDEGEN zenekar, továbbá a november közepén új klippel jelentkező MAYFLY funk szupergroup, és a budapesti illetékességű metálbanda, a D Λ R K M E S S legénysége is beáll majd a buliba, akik amúgy szintén most dobbantottak nagyot egy ütős EP-vel. A cél ezen a – remélhetőleg napsütötte – vasárnap délutánon, hogy amennyire csak tudjuk, megtisztítsuk az eldobált hulladéktól, szatyroktól, konzervdobozoktól, műanyag palackoktól, és ki tudja még miféle, a köveken hánykolódó dologtól az A38 környékét. Az összegyűjtött szemétből a nap végére pedig egy igazán egyedi pop up installáció készül majd a helyszínen.

 

Fotó: Bakó Mihály

Legyél te is a rakpart hőse, csatlakozz hozzánk!
 

Találkozó:

2021. november 7-én vasárnap, 14:00-kor az A38 Hajó hídjánál.

Esőnap: 2021. november 14, vasárnap, ugyanebben az időpontban

(Az eseményt borús időben is megtartjuk, csak durván szakadó eső miatt léphet életbe az esőnap.)

 

Elérhetőségeink:

A38 Hajó: 

Rock the Planet kampánysorozat:

https://www.facebook.com/rocktheplanethungary

https://www.instagram.com/rocktheplanethungary/

 

Zenekarok:

D Λ R K M E S S https://www.facebook.com/darkmessband

IDEGEN https://www.facebook.com/idegenzenekar

Képzelt Város https://www.facebook.com/kepzeltvaros/

MAYFLY https://www.facebook.com/mayflyfunk