Horváth Boldi Curtis-szel és Szabó Ádámmal locsolkodott! Itt a Kelemen Kabátban húsvéti dala!

Horváth Boldi Curtis-szel és Szabó Ádámmal locsolkodott! Itt a Kelemen Kabátban húsvéti dala!

Ki gondolta volna Curtis-ről, Szabó Ádámról és Horváth Boldiról, hogy így tartják a hagyományokat? A három fiú népviseletbe öltözött és Magyarország egyik legszebb palóc falujának utcáin elindultak locsolkodni. 

A Kelemen Kabátban legújabb, Józsi című albumának dalait hétről hétre ismerhetik meg a rajongók. Húsvét szombatján ez nem is lehetett más, mint egy “locsolós dal”, a Meglocsolnának, amit Curtis-szel és Szabó Ádámmal készítettek. A dal ugyanolyan vidám, mint amilyen a forgatás volt. Már maga a nyitójelenet is elég vicces, amikor Curtis és Ádi megérkeznek Hollókőre, nem akarnak hinni a szemüknek: egy óriási nyúl fogadja őket! Ezen felbuzdulva el is indulnak locsolkodni, akkor már hármasban Boldival és persze a “szerelemről”, a locsolásról rappelnek és énekelnek, és persze alaposan nyakon öntenek egy “fehérnépet”, azaz egy fiatal lányt egy nagy vödör vízzel. 

 

 

  • A Sztárban Sztár óta időről időre felmerült a közös dal ötlete és most jött el az  a szám, amiben mindhárman otthonosan tudjuk érezni magunkat – mondta Boldi a Curtis-szel és Ádámmal készített dalról és klipről. –  Nagyon természetes és gyors volt az alkotói folyamat és szerintem mindhármunknak jól áll a végeredmény. Az a vicces hogy a locsolkodós – népviseletes ötlet hamarabb jött, mint maga a dal, de végül összeállt és nagyon szeretjük.

A Kelemen Kabátban Józsi című albumának első dala március elején jelent meg: az Ez még az ördögé című dalt a Hősök-kel és Dj Gerysson-nal készítették Boldiék, amit azóta minden szombaton egy-egy újabb követ. 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLk2HohBJqQZYkdnCVo9dygz5vi-TLHzS1

 

Boldi úgy fogalmazott, ez lett a Kelemen Kabátban legszemélyesebb albuma:

 

  • A Józsi album segített feldolgozni életem eddigi legsza***abb időszakát”

 „…rengeteg ihlet és ötlet jött belőlünk… ezt a rossz időszakot is fel tudtuk dolgozni dalok formájában… – mondta. –  Most már ha meghallgatom bármelyik dalt, egyből jókedvem lesz! 

A lelkiállapotom is stabilizálódott szerencsére, úgyhogy ez egy bizonyítottan terápiás lemez lett! Természetesen pont annyi könnyedség, humor és sokszínűség van rajta, mint minden Kelemen-lemezen és az életben is” – árulta el Boldi.

A Józsi album a bizonyíték, hogy a zenekar a járvány miatti kényszerszünetet nem töltötte tétlenül.  És hogy miért Józsi album? 

 –       Józsi egy barátom, és a barát az, aki minden szar esetén mellettünk marad, Józsi a barátságot szimbolizálja – foglalta össze Boldi.