Ma este a Szent István Bazilikánál búcsúzhatnak el a rajongók Meckytől, amit élőben közvetít a Duna World és a M2 Petőfi TV!

Ma este a Szent István Bazilikánál búcsúzhatnak el a rajongók Meckytől, amit élőben közvetít a Duna World és a M2 Petőfi TV!

Ma este Kóbor János búcsúztató szentmiséjén a budapesti Szent István Bazilikában december 17-én, 19.00 órától tehetik tiszteletüket a rajongók. A szentmisét élőben közvetíti a Duna World, így akik nem tudják személyesen búcsúztatni Kóbor Jánost, azok tévén keresztül követhetik a szentmisét. A gyászszertartáshoz csatlakozik a M2 Petőfi TV és a Petőfi Rádió is.

A Liszt Ferenc és Kossuth díjas Omega együttes alapítója, Kóbor János emléke előtt tiszteleg az egész ország és a közmédia is december 17-én pénteken 19:00 órakor a Szent István Bazilikában. A gyászmisét Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök celebrálja, beszédet mond Frenreisz Károly, valamint Gazdag László, az Omega rajongói klubjának vezetője.

Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. Trunkos András menedzser elmondása alapján Omega néven többé nem lép színpadra a zenekar. Kóbor János “Mecky” hamvait végakarata szerint a Balatonba szórják szűk, családi körben.

  

Kapcsolódó tartalmak:

“Isten veled Mecky!” – Így búcsúztak zenészbarátai Kóbor Jánostól: Scorpions, Koncz Zsuzsa, Presser Gábor..

Omega 55 koncert – 2017.12.28. Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Elhunyt Kóbor János az Omega együttes alapítója, énekese

Régi csibészek – Omega koncertfotók a 80-as évekből – Tata, Szabadtéri Színpad

Omega koncert Budapest – koncertfotók – 2019.11.08. Papp László Budapest Sportaréna

Omega – Szombat este közösen imádkozzunk Meckyért!

Kedd óta kórházban ápolják Kóbor Jánost az Omega énekesét